Hus & have

Løsninger til både

Professionel brolægning med fokus på slutproduktet

black

Har du brug for hjælp til brolægning? Lad mig fra Larsens Byg & Have hjælpe dig. Som entreprenør udfører jeg en række forskellige opgaver inden for både tømrerfag samt gartneri, herunder brolægning.

Til daglig er jeg til at finde ude i Vig, men jeg kører som oftest til Asnæs, Nykøbing og omegnen. Det er nemlig her, mine private kunder samt erhvervskunder befinder sig.

Hvad er brolægning?

Som brolægger udfører jeg de fleste typer belægningsopgaver. Jeg kan hjælpe med at lægge brosten, fliser og fortov, hvad end det handler om stier, på ejendomme eller noget helt tredje. Jeg kan hjælpe med både store og små arealer.

Hvad koster brolægning?

Alt efter omfanget og specielle ønsker til brolægning kan jeg udarbejde et tilbud. Men det er ikke sådan lige til at opremse en række priser, da de i høj grad vil afhænge af, hvad du vil have.

Prisen på brolægning kan bl.a. afhænge af:

  • Arealet, der skal brolægges
  • Ønsker til fliser, brosten med mere
  • Ønsker til design og form


Med mere. Så snart jeg får lidt detaljer om din opgave, får jeg udarbejdet et uforpligtende, godt og billigt tilbud ud fra mine i forvejen billige og konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig i dag

Skulle du stå med de mindste spørgsmål, vil jeg meget gerne høre fra dig. Der findes hverken for store eller små, kloge eller dumme spørgsmål.

Vi kan snakkes ved på 28 90 95 29, eller du kan sende en besked per e-mail til: kontakt@larsenbygoghave.dk.​

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT MIG HER, OG JEG VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

nytlogo-2

CENTERELARSENS BYG & HAVE​ 

Eskilstrupvej 21 

4560 Vig 

Telefon: 28 90 95 29

E-mail: kontakt@larsenbygoghave.dk