Hus & have

Løsninger til både

Lad os varetage din fliselægning

Få flisebelægning der passer til husets stil

black

​Trænger haven eller indkørslen til en ny belægning? Så er du kommet til det rette sted. Larsens Byg & Have har nemlig mange års erfaring inden for fliselægning og andet flisearbejde, og jeg sørger altid for at finde den type fliser eller belægning, der passer til husets stil. Jeg tilbyder blandt andet flot og funktionel brolægning til konkurrencedygtige priser for kunder i områderne omkring Vig, Nykøbing Sjælland, Asnæs samt på hele Vestsjælland.

Jeg kan blandt andet tilbyde:

  • ​Lægning af en helt ny indkørsel
  • Lægning af en terrasse
  • Lægning af gangstier
  • Og meget mere

Derudover har jeg stor erfaring med at blande forskellige stentyper og stilarter, hvilket giver helt unikke mønstre og et unikt resultat, der både passer til din bolig, din have og husets øvrige omgivelser.

Få kyndig rådgivning til valg af materialer

Der findes rigtig mange forskellige sten og fliser, der kan bruges til fliselægning, og det kan være svært at vælge, hvilke der skal bruges til den nye belægning. Jeg lægger stor vægt på en tæt dialog med kunderne for at sikre det bedste resultat, og jeg står derfor altid klar med kyndig rådgivning, så du får det flotteste resultat til den bedst mulige pris.

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på lægning af fliser

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på professionel fliselægning. Du kan med fordel ringe til mig på telefon 28 90 95 29, men du kan også skrive til min e-mail kontakt@larsenbygoghave.dk, hvis du foretrækker det.

Jeg hjælper dig også gerne, hvis du har brug for en anlægsgartner til at klare haveservice eller træfældning for dig. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

KONTAKT MIG HER, OG JEG VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

nytlogo-2

CENTERELARSENS BYG & HAVE​ 

Eskilstrupvej 21 

4560 Vig 

Telefon: 28 90 95 29

E-mail: kontakt@larsenbygoghave.dk