Få hjælp til at passe haven med haveservice

Vi udfører haveservice med faglig stolthed og præcision. 
Vi arbejder lokalt og tilbyder haveservice Nykøbing Sj, Vig og omegn.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på effektiv haveservice.

Hvorfor vælge os?

Mere end 10 års erfaring

Få svar indenfor 48 timer

Glade og tilfredse kunder

Vi kan hjælpe med alle former for havearbejde

Har du brug for havehjælp? Så er du kommet til det rette sted. Larsens Byg & Have tilbyder nemlig haveservice til konkurrencedygtige priser i blandt andet Vig, Asnæs, Nykøbing Sjælland og på hele Vestsjælland.

Alt inden for haveservice tilbydes

Har du brug for hjælp fra en anlægsgartner til at pleje din have eller få anlagt en ny? Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Når vi anlægger en have, eller rådgiver om hvordan det kan gøres, bruger vi de eksisterende beplantninger, og udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have, som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt. Vi kommer gerne hjem og går en tur med dig i din have, hvor vi taler om dine ideer, og vi kan komme med vores forslag.

Få et godt tilbud


  Vi kan også hjælpe dig med nyanlægning

  Ikke to haver er ens, og vi lægger vægt på at udnytte de kvaliteter, der adskiller den ene have fra den anden. En have, stor eller lille, skulle gerne blive et udtryk for ejerens smag, økonomi og lyst til mere eller mindre havearbejde.

  ​Når vi hjælper dig med at anlægge en ny have, får du en fagmand med ind over fra start til slut. En del af min haveservice er naturligvis rådgivning, og vi hjælper dig gerne med at finde en løsning, der både matcher dine behov, din smag og dit budget.

  Haveservice priser

  Mine priser på haveservice afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført, og om der er tale om en engangsopgave eller regelmæssig pasning af haven. Uanset hvad udarbejder vi dog gerne et uforpligtende tilbud, så du har en konkret pris at forholde dig til. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

  Du kan enten ringe til mig på telefon 28 90 95 29, eller du kan skrive til min e-mail kontakt@larsenbygoghave.dk.

  Indhent et tilbud