Få professionel hjælp til træfældning​

Jeg udfører tømrerarbejde med faglig stolthed og præcision.
​Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt.

Hvorfor vælge os?

Mere end 10 års erfaring

Få svar indenfor 48 timer

Glade og tilfredse kunder

Vi varetager fældning af træer

Har du et træ, der skal fældes? Hos Larsens Byg & Have arbejder jeg med et væld af forskellige entreprenøropgaver, hvoraf én af dem er træfældning.

Jeg opererer fra Vig til daglig, men har mange kunder i både Asnæs, Nykøbing Sjælland og deres omegn samt på hele Vestsjælland. Mine kunder er både private og indenfor erhverv.

Hvad koster træfældning?

Alt efter omstændighederne ved træfældning vil priserne variere. Derfor skal jeg først lige have dig i røret, så jeg kan høre lidt mere om din opgave.

Prisen på en træfældning kan bl.a. afhænge af:

Andre uforudsete faktorer kan også have betydning. Generelt for mine priser gælder dog, at de er billige, konkurrencedygtige og retfærdige, så de fleste kan være med.

Få et godt tilbud


  Hvordan foregår fældning af træ?

  Der kan være mange grunde til, at du vil have et træ fældet. Måske er det skævt, måske skygger det i haven eller også er det helt råddent.

  Uanset hvad problemet er, kan jeg hjælpe. Jeg har mit værktøj i orden og styr på teknik, så det foregår så sikkert og roligt som muligt.

  Skal du også have udført haveservice?

  Har du brug for haveservice? Jeg tilbyder nemlig også haveservice og kan udføre en bred viste af opgaver inden for haveservice. Jeg arbejder ud fra konkurrencedygtige priser.

  Se mere om mine ydelser inden for haveservice her.

  Ring og lad mig hjælpe dig med træfældning

  Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine priser eller ydelser. Jeg lægger en dyd i mit arbejde, og derfor vil jeg altid gerne høre ris og ros fra dig, så jeg kan forbedre mig og sikre, at mine kunder får det bedst mulige resultat.

  ​Du kan enten ringe til mig på telefon 28 90 95 29, eller du kan skrive til min e-mail kontakt@larsenbygoghave.dk.

  Indhent et tilbud